A1 Kárpitos Kft.
|
Árajánlat kérése
|
Elérhetőségeink
Budapesten és vonzáskörzetében, +36 20 / 773-8672

Bútorkárpitozás

Nem szeretne megválni kedves kárpitozott ülőgarnitúrájától, mélytűzött bútorától, kedvenc foteljétől, kanapéjától? Legyen hagyományos, modern, antik vagy akár stíl bútor...

Mi vállaljuk!

 • Bútorkárpitozás
 • Teljes vagy részleges bútor felújítás
 • Kiszakadt, kiült, kifeküdt felület javítása
 • Kikopott kárpitos bútor szövetének cseréje
kanapé felújítás

Modern és antik bútorok textillel, bőrrel, műbőrrel történő kárpitozását, csak a kopott, kiült ülőfelület áthúzását, javítását az ön által hozott vagy az általunk biztosított szövetből vagy anyagmintából.

Válasszon a listából és tájékozódjon bővebben az ajánlatainkról:

Továbbá vállaljuk más kárpitos bútorok, például fotelek, füles fotelek, puffok, zsámolyok részleges vagy teljes körű javítását, felújítását, illetve kárpitozását.

Bútorkárpitozás /

Kanapé kárpitozás

Kanapé kárpitozás

kanapé Forduljon hozzánk, ha a kanapé ülőrészét a hátulján található szövettel együtt szeretné kicserélni, javítani; a kanapé karfáján elzsírosodott a szövet, bőr, műbőr és szeretné kicserélni csak azt a részt; kirepedezett műbőr, textilbőr a támláján, az ülőfelületén; nyekereg az ülőfelület; a bútor ülőrészén szivacsot szeretne cserélni.

Rekamié kárpitozás

rekamié kárpitozás Eltört a karfában valami és beszakadt a teteje, netán ráültek és egy reccsenés után begödrösödött a karfa? Szeretné rekamiéja szivacsát, rugóját kijavítatni, kicserélni? Széttört rekamiéja talpa, lába? Kiáll, kiérződik a rugó a bútorán? Széttört, megrepedt az ágyszerkezet vasalata? Megnézzük, aztán kicseréljük vagy megjavítjuk! A bútor kárpitozását saját műhelyünkben végezzük, a szállítást mi oldjuk meg.

Sofa kárpitozás

sofa kárpitozás Ha Ön már úgy gondolja, hogy használhatatlanná vált sofája, akkor is inkább kérdezzen meg minket, mert lehet, hogy mégis menthető a bútordarab. Küldjön képet és kérje először tanácsunkat a javítással, bútorkárpitozással kapcsolatban. Természetesen, ha csupán kirepedezett bőr, műbőr, textilbőr sofája, akkor egész biztosan el tudjuk végezni a bútorkárpitozási, szerkezetjavítási munkákat.

Pamlag kárpitozás

pamlag kárpitozás Macskája az Ön kedvenc kárpitozott bútorán élesítette karmait és szétfoszlott az ülő- vagy más, kárpittal borított része? Kiszakította az eltört rugó a pamlag ülőfelületét, esetleg más miatt vált használhatatlanná? Bízza ránk a bútor kárpitozását!

Kettes kapané - Két személyes nyitható kanapékettes kanapé kárpitozás A leggyakoribb probléma, amikor leszakad a kanapé ülőfelülete vagy széttörik a talpa, lába. Nem egyszer fordult elő, hogy kikaparta a macska a karfát. Szerebcsére ezek mind könnyen javítható sérülések. Ha úgy gondolja, hogy rugó helyett az ülőfelületét szivacsra akarja cseréltetni, az is megoldható!

Fix, bőr kanapé kárpitozás

bőr kanapé kárpitozás Bőr kanapéján - bizonyos esetekben - a hátsó részeken található bőrt fel lehet használni az ülőfelületre, a kirepedezett támlára, ha a bútor kárpitozása mellett dönt. Kisebb-nagyobb szerkezeti hibák esetén is (például: beszakadt a kanapé alja; leszakadt, kitört a görgő a fiókjáról; szétszakadt a varrás) várjuk jelentkezését. A kiszállás díjmentes!

Ágyneműtartós kanapé kárpitozáságyneműtartós kanapé kárpitozás Vállajuk ágyneműtartós kanapék javítását, ha kifakult a színük, kiszakadt a síkrugó a faszerkezetből, eltört a farugó, esetleg mindössze csak az ülőrészét kívánja átkárpitoztatni.

Ággyá nyitható, ággyá alakítható kanapé kárpitozásaággyá alakítható kanapé kárpitozása Vállajuk az összeesett karfán a szivacs, bélés, egyéb tömőanyag cseréjét és a kiszakadt, szétrepedezett bőr illetve műbőr felületek kárpitozását. Kijavítjuk, ha kanapéja fekvő felületén a fejrész részén valami elhagyta magát és úgy látszik mintha lógna a levegőben és nem tartja semmi, ha kanapéja nyitott állapotban az ülepe táján kigödrösödött, összelapult és nem egyes a felület, ha nyikorog a rugó, ha nehezen nyílik az ágygépe.

Fémvázas kanapé kárpitozásfémvázas kanapé kárpitozás A kedvenc TV néző kanapé elvesztése nagy csapás lehet. Ráadásul egy kikopott kárpitos bútor nem valami szép látvány. Kérjen árajánlatot tőlünk és ha megfelel, redbehozzuk a kanapét, a bútor kárpitozását a lehető leghamarabb igyekszünk elvégezni.

Bútorkárpitozás /

Ülőgarnitúra kárpitozás

ülőgarnitúra kárpitozás
 • Bőr ülőgarnitúra

 • Elemes ülőgarnitúra
 • Ágyazható sarokgarnitúra

 • Nyitható sarokgarnitúra

 • Ággyá alakítható ülőgarnitúra
 • Lábtartós ülőgarnitúra
 • Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúa

A nagyobb igénybevétel miatt gyakran előfordul, hogy egyes helyeken a kárpitos ülőgarnitúra szövete szétfoszlik vagy kikopik, de a szivacsozás még tökéletes állapotban marad, éppen ezért csak a sérült kárpitanyag cseréje megoldja a problémát. Ha a textilbőr ülőfelület megkeményedik, szétrepedezik, akkor bútor kárpitozása egy új szövettel szintén gyors és egyszerű megoldást jelent.

Ha új helyre szeretné tenné ülőgarnitúráját, ahol ezután látszana a hátulja, de az nincsen megfelelően kárpitozva, akkor szükséges a bútor teljes hátuljának behúzása az oda legjobban illő kárpitanyagból. Ennek kiválasztásában is tudunk segítséget nyújtani.

Egyéb problémák esetén, például ha szétesett a sarokgarnitúra vasalatszerkezete és nem lehet már emiatt fekvőfelületként használni; eltört a keresztmerevítő szövetgarnitúrájában; beszakadt a lemez az ágyneműtartóban; a bútor strapabíró szövete még mindig jó csak a bonelrugó esett össze, ki van ülve; csak szivacs vagy rugó cserét szeretne kedvenc sarokülőjén, akkor forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes kiszállásunkat, tanácsadásunkat.

Természetesen olyan is előfordulhat, hogy kárpitozott bútora tökéletes állapotban van, tehát se a szerkezete, se a kárpitozása nem szenvedett el sérülést, egész egyszerűen csak az ülőgarnitúra átalakításán gondolkozik. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el elképzeléseit és mi megvalósítjuk.

Bútorkárpitozás /

Heverő kárpitozás

 • Szivacsos heverő
 • Rugós heverő
 • Epedás heverő
 • Támlás heverő
 • Ágyneműtartós heverő
heverő kárpitozás

A használat során jópár probléma merülhet fel egy heverő kapcsán, ezek nagy része ráadásul még szó szerint kényelmetlen is, például, amikor kigödrösödik az ülepe táján a fekvőfelülete.

De nem csak ekkor érdemes hozzánk fordulni, hanem akkor is, ha szeretné heverőjét átalakíttatni szivacsosról rúgósra, netán rúgósról szivacsosra.

Egyéb átalakításokat is vállalunk, például, ha heverője fejtámlája helyett inkább karfát szeretne (szivarformájú, kocka alakú, félköríves) vagy hosszútámlát szereltetne heverője mellé, mert a falikárpit már nem esztétikus. Esetleg U-támlás heverőt kíván készíttetni régi heverőjéből, mert az még mindig strapabíró és masszív. Foglalkozunk ezen kívül kárpitozott támla készítésével és fordulhat hozzánk akkor is, ha heverője rugója nem tartja meg a betétet, nem lehet az ágyneműtartót kitámasztani és meg akarja javíttatni.

Bútorkárpitozás /

Szék kárpitozás

5 rugós szék kárpitozása
Hagyományos, 5 rugós szék lapos kárpitozással
Vállaljuk a székek tartószerkezetének (heveder, fémszalag) cseréjét. A törött kétkúpos bútorrugó vagy tölcsérrugó cseréjét. Epedás ülőrész újragyártását. Bútorrugó javítását, cseréjét. A rajta lévő alappárnázás újrakészítését. A bútor fehérbe tételét és a bútorkárpitozás elvégzését.
kárpitozott támlás szék bekárpitozása
Kárpitozott támlás szék bekárpitozása
Vállajuk a székek kikopott kárpitjának bekárpitozását. Minden kárpitos munkánkra garanciát biztosítunk!
éttermi szék kárpitozás Éttermi székek kárpitozása Éttermek, bárok székeinek, boxainak kiégetett, kikopott, kiszakadt szövetjének (műbőrének) újrakárpitozása, szivacsainak cseréje.

Az ingyenes kiszállás négy darab szék alatt nem érvényes. Megértésüket köszönjük.

Tájékozódjon bővebben a bútorkárpitozás árairól!