A1 Kárpitos Kft.
|
Árajánlat kérése
|
Elérhetőségeink
Budapesten és vonzáskörzetében, +36 20 / 773-8672

Bőrbútor javítás

Legyen szó akár bőrbútor kárpitozásról, kanapé, fotel bőrkárpitozásáról, ajtókárpitozásról vagy hajók belső részének bőrkárpitozásáról, mi gyors megoldást kínálunk.

bőrbútor javítás
Bőrbútor javítás /

Bőr ülőgarnitúra javítás

  • Bőrkárpit javítás, áthúzás

  • Bőr ülőfelület felújítása
  • Bőrbútor csak ülőrészének cseréje

  • Sarok garnitúra bőrkárpitozása

  • 3-2-1 garnitúrák bőrkárpitozása

Kirepedezett vagy szétszakadt a bőrbútor ülőfelülete, de a többi része tökéletes állapotban van? Valódi bőrbútora javításra szorul? Szétszakadt, elengedett a varrás a bőrbútor karfáján és össze kellene újra varrni? Bőr sarokgarnitúráját szeretné felfrissíteni, mert kopott már az ülőfelület? Talán más színűre húzatná, átkárpitoztatná bútorát? Forduljon hozzák bizalommal, írjon vagy hívjon minket!

Bőrbútor javítás /

Bőrkanapék, bőrfotelek és egyéb ülőbútorok kárpitozása

Kiült, kikopott, esetleg kiszakadt bőr ülőfelületek javítását ülőbútorok esetében is vállajuk. Amennyiben lehetséges megpróbáljuk először megjavítani a bőrbútort és ha már végleg menthetelen a bőrkárpit, akkor cseréljük. Szerkezeti hibák esetén is vállajuk az ülőbútor javítását, bátran ránk bíthatja! Hívjon minket bizalommal, hiszen a kiszállás teljesen ingyenes. Felmérjük a bútort, segítünk dönteni, hogy mi volna a legjobb megoldás. Segítünk kiválasztani a megfelelő bőrkárpitot a bútorhoz, ennek érdekében változatos mintakollekciót tudunk rendelkezésére bocsátani, hogy az Önnek legjobban tetsző anyag kerüljön fel a bútorra.

Kapcsolódó oldal: Bútorkárpitozás / Szék kárpitozás

bőrszék javítás
Bőrbútor javítás /

Ajtókárpitozás

Tekintse meg Galériánkban legszebb kárpitozott ajtóinkat. Legyen szó akár egy igényes, szépen kidolgozott, mélytűzött, valódi bőr iroda ajtó kárpitozásáról, vagy egy egyszerűbb fehér műbőrrel készült darabról, számíthat szakértelemünkre! Ha már van elképzelése, mi megvalósítjuk; ha még nincs, akkor segítünk választani a lehetőségek közül!

ajtókárpitozás

Esetleg más valami az, amit szeretne bőrkárpitoztatni? Mondja el nekünk, vegye fel velünk a kapcsolatot! Egyedi ötletek megvalósítását ugyanúgy válalljuk, kiváló minőségben, garanciával!

Ha kiváncsi az egyedi igényeket is kielégítő kárpitos szolgáltatásainkra, kattintson ide!